Marcus Zetterlund

Bild på Marcus Zetterlund
Foto: Kungsfoto

Du är alltid välkommen att kontakta oss på Leksands gymnasium!

Skolexpedition/administration

Skoladministratör: Marie Berg, elevregistrering, CSN - studiemedel och webbredaktör

Skoladministratör: Malin Andersson, fakturahantering, busskort och elevskåp

Skoladministratör: Åsa Kans, elevboende, interkommunal ersättning,  inackorderingstillägg, kontant resebidrag, lås & larm, lokaler och personalärenden.

IT-administratör: Birgitta Färdigs, IT-support åt elever

Vaktmästare: Jonas Larsson

Skolledning

Rektor, gymnasiechef: Marcus Zetterlund, ansvarig för Gymnasiesärskolan

Biträdande rektor: Liselotte Alanko, ansvarig för Ekonomiprogrammet (EK), Estetiska programmet (ES), Handels- och administrationsprogrammet (HA), Restaurang- och livsmedelsprogrammet (RL), Samhällsvetenskapsprogrammet (SA) samt Gymnasial lärlingsutbildning.

Biträdande rektor: Marko Sandelin, ansvarig för Barn- och fritidsprogrammet (BF), Hantverksprogrammet (HV), Introduktionsprogram (IM), Naturvetenskapsprogrammet (NA) och Teknikprogrammet (TE).

Studie- och yrkesvägledning

Studie- och yrkesvägledare: Åsa Matsson Andrén, Barn- och fritidsprogrammet (BF), Ekonomiprogrammet (EK),  Handels- och administrationsprogrammet (HA), Restaurang- och livsmedelsprogrammet (RL), Samhällsvetenskapsprogrammet (SA) och Gymnasial lärlingsutbildning.

Studie- och yrkesvägledare: Ulrika Gustafsson, Hantverksprogrammet (HV), Introduktionsprogram (IM), Naturvetenskapsprogrammet (NA), Teknikprogrammet (TE) och Gymnasiesärskolan.

Skolsköterska: Helena Hansson

Skolsköterska: Mia Billtoft

Skolkurator: Tanja Lysén

Specialpedagogik

Specialpedagog: Karin Hallin

Specialpedagog: Katarina Jobs

Gymnasiebibliotek

Bibliotekarie: Björn Ingvarsson, webbredaktör, veckobladsredaktör, bussbokning m m

Cafeterian

Föreståndare/elevvärd: Daniel Fridén

Lärare

Som elev/vårdnadshavare på Leksands gymnasium hittar du kontaktuppgifter till lärarna i lärplattformen Vklass.

Du kan även ringa vår receptionstelefon: 0247-801 35, telefontid måndag-fredag kl 8.00-11.00

Sidan uppdaterad: 2019-10-15